NEW YORK CAFFÉ
Příběh kávy Caffe New York začal roku 1930 v lázeňském městečku Montecatini Terme. Pan Ugo Incerpi koupil pražičku kávy. Chtěl nabídnout hostům něco mimořádného. Věhlas jeho kávy se rychle šířil a brzy jezdili na kávu "Sor Ugo" výletníci i z Florencie.
V polovině 30. let se v logu objevila černá žena. Ta dodnes symbolizuje dlouholetou rodinou tradici. Díky předávání tradičního způsobu pražení po generace až do dnešních časů, můžeme ochutnat vyhlášenou specialitu i my. Tradicí je i to, že jednu dávku kávy dohlíží od naskladnění až po zabalení jeden odpovědný člověk.
Káva New York byla roku 2002 v Hamburku oceněna magazínem Gourmet jako vítěz testu o nejlepší kávu světa. Tato káva obsahuje nejlepší středoamerické kávy s podílem nejdražší a vysoce ceněné kávy na světě – kávy Jamaica Blue Mountains. originální postup pražení dává kávě nezapomenutelnou chuť, připomínající čokoládové boby. Kávy Caffé New York jsou lahůdkou pro znalce espressa.

Směs 100% Arabik vyhlášená v roce 2002 časopisem Gourmet za nejlepší kávu světa.
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem